Engineered for you

Innovation based on tradition

DE NIEUWE GENERATIE HETTCUBE IS VANAF NU BESCHIKBAAR!

De nieuwe generatie HettCube is uitgerust met een 4.3 inch touchscreen, flexibele en individuele instellingsopties en nog veel meer andere nieuwe kenmerken.

De Hettich HettCube incubatoren staan bekend om hun hoge valideerbare oppervlakte en kleine voetprint. Dankzij het slimme ontwerp, hebben ze 50% minder ruimte nodig dan de conventionele incubatoren en garanderen ze 30% meer gevalideerd oppervlak. De nieuwe generatie HettCube biedt nog meer voordelen:

Meer transparantie
Alle gebeurtenissen of alarmberichten zijn nu in één oogopslag zichtbaar op het dashboard, zelfs als ze vier weken geleden plaatsvonden. Bovendien worden alle onregelmatigheden zoals deuropeningen, schendingen van de tolerantieband of stroomstoringen gedocumenteerd als een elektronische voetafdruk in het logboek. Dit zorgt voor volledige transparantie over elke temperatuurafwijking tijdens het incubatieproces.

Individuele instellingsopties
Met de nieuwe generatie kunnen nu een veelheid aan gebeurtenissen, alarmfuncties en gebruiker specifieke instellingen afzonderlijk worden geselecteerd. Afwijkingen van de binnentemperatuur kunnen asymmetrisch worden begrensd via grenzen van het tolerantiegebied of worden vastgelegd via de onafhankelijke temperatuurbeveiliging van de klassen 3.1 en 3.2.

Hogere procesveiligheid
Zelfs in het geval van een stroomstoring kunt u met de individuele instellingsopties van de HettCube de controle over uw samples behouden. Het gedrag van de HettCube in dergelijke situaties kan worden bepaald door de maximale tijdsperiode of de tolerantieband te definiëren.

Hoog gebruiksgemak
Met de nieuwe regelaar kunnen wekelijkse programma's nu direct op het apparaat worden ingesteld zonder aanvullende software. Temperatuurverlagingen voor vakantieperiodes of weekends kunnen maanden van tevoren worden ingesteld in een real-time kalender met startpunt of tijdspanne en de frequentie van de temperatuurverlaging.

Als een premium fabrikant van laboratoriumapparatuur is Hettich gecertificeerd volgens ISO 9001, 13485 en 14001. Hettich incubatoren zijn voorzien van het TÜV-keurmerk en zijn IvD-gecertificeerd. Hettich blijft hiermee trouw aan zijn hoge kwaliteitsnormen.

Lees meer over de vernieuwde HettCube op onze site onder Incubatoren of neem contact met ons op!